0165 760 049 info@hangar01.nl

Over Hangar01

Over Hangar01

Hangar01, de ‘passagiers-terminal’ van Breda International Airport (voorheen Seppe) is gelegen aan de rand van het vliegveld. Er is uitzicht op de veel gebruikte start- en landingsbaan. Hangar01 is een prachtige eventlocatie met veel glas en een groot terras. De ruimtes zijn geschikt voor kleine bijeenkomsten en vieringen maar door het schakelen van de verschillende vliegtuighangars ook voor evenementen tot 1200 gasten.

Wilt een vliegtuig gerelateerde activiteit aan uw evenement toevoegen? Onze buren van Breda Aviation hebben een tal van leuke vliegarrangementen!

Hangar01 is het decor voor een artikel dat eerder op events.nl verscheen.

Centraal gelegen

Hangar01 is centraal gelegen tussen Eindhoven, Antwerpen en Rotterdam. Vanaf Amsterdam is het maximaal 1,5 uur reizen. Hangar01 ligt direct aan de A58 bij Breda International Airport. 

Gratis parkeergelegenheid

Hangar01 beschikt over 200 gratis parkeerplaatsen direct aan de locatie gelegen. Wilt u meerdere gasten verwelkomen? Dan regelen wij graag extra parkeerplaatsen voor uw.

Beste partners

Op gebied van techniek beschikken wij over de beste partners, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast is de locatie modern en eigentijds ingericht. Ieder concept qua decor en inrichting is in overleg aan te passen.

Culinair

Hangar01 werkt samen met verschillende preferd suppliers waaronder LaVie Catering. Hierdoor zijn vele culinaire invullingen mogelijk. Heeft u een andere cateraar op het oog, wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Contact

UW EVENEMENT OF VIERING OP EEN BIJZONDERE LOCATIE?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Bezoekadres

Bredasebaan 1
4744 RZ – Bosschenhoofd

Bel ons

+31 (0)165 76 00 49

Stuur een mail

info@hangar01.nl

of gebruik het contactformulier

Contactformulier Hangar01

3 + 10 =