0165 760 049 info@hangar01.nl

Iets te vieren?

Iets te vieren? 

Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, familiereünie of babyshower en wilt u dit op een unieke locatie in informele sfeer vieren? Hangar01 is een feestelijke locatie met verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende gelegenheden. Heeft u als bedrijf iets te vieren? Kijk dan op de pagina evenementen voor de mogelijkheden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw feest uit te werken, hieronder ziet u een aantal opties.

Borrel 

Een borrel is een ontspannen manier om samen te feesten! Onder het genot van een hapje en drankje heeft iedereen de mogelijkheid om met elkaar te kletsen en herinneringen op te halen. Van koffie met gebak tot champagne met oesters, alles is mogelijk.

Jubileum 

Een jubileum kunt u op vele manieren vieren. Of u nu uw 50everjaardag wilt vieren, 25 jaar getrouwd bent of iemand in het zonnetje wil zetten, bij Hangar01 denken wij graag met u mee om er een geslaagde dag van te maken

Feestavond 

Op zoek naar een gezellige manier om iets te vieren? Met een feestavond krijgt u iedereen aan het dansen. Een band of DJ zorgt voor de muziek, onder gastvrouwen en gastheren lopen rond met hapjes en achter de bar worden diverse drankjes geschonken.