0165 760 049 info@hangar01.nl

Evenementen

Evenementen

Als bedrijf iets te vieren, een evenement in de planning staan of bent u een congres aan het organiseren? Hangar01 is dé locatie die al deze gelegenheden kan uitvoeren. Maar ook voor vliegtuig gerelateerde Leisure is het een unieke locatie. Wij beschikken over diverse zalen en sub zalen welke apart maar ook samen gebruikt kunnen worden. Onze zalen zijn voorzien van alle gemakken, in een modern, smaakvol en eigentijds interieur.

Welk evenement u ook gaat vieren, uw wensen vormen altijd ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend binnen de gastvrije sfeer waar de Brabantse regio zo bekend om staat. Wilt u het vliegtuigthema door zetten tijdens uw event? Dan fungeren de vliegtuigen uit het ‘Vliegend Museum’ als decor.

 

Seminar of congres

U wilt dat op deze dag(en) de zakelijke relatie centraal staat. Daarom zorgen wij bij Hangar01 dat door onze persoonlijke aanpak, al uw wensen tot in de puntjes geregeld zijn. Onze evenementenlocatie beschikt over diverse technische faciliteiten. Is het een dag vullend programma dan mag een goed ontvangst en energieke lunch niet ontbreken.

Het programma kan eventueel aangevuld worden met een netwerkborrel of walking- of sitting dinner.

 

Bedrijfsfeest 

U heeft als bedrijf iets te vieren dan is dit natuurlijk leuker met medewerkers of relaties. De evenementenlocatie van Hangar01 is geschikt van 25 tot 1200 gasten. Begin uw feest met een plenair gedeelte en sluit af met een knallend feest. Ondertussen zorgen onze gastvrouwen en gastheren dat de sfeer op en top blijft, de gasten niets tekort komen en is onze partymanager uw aanspreekpunt van de avond.

Hoe onze locatie op feestelijke wijze gebruikt wordt? Bekijk onze case van LaPromesse.

 

Borrel of receptie 

Is een avondvullend feest iets te grootschalig? Denk dan eens aan een borrel of receptie. Jubilea die in het zonnetje gezet mogen worden, een netwerkborrel of zakelijke bijeenkomst? Met een borrel of receptie maken wij het bij Hangar01 net zo feestelijk of formeel als u wilt.

Case La Promesse

Hangar01 als decor voor het jubileum van een accountantsbureau. Het thema van de avond was ‘Ticket to Ibiza’, de gasten maakte zo een reis van check-in tot een groots feest in Ibiza. Naast gefeest was er ook ruimte voor authentieke Spaanse gerechten welke door LaVie Catering gepresenteerd werden.

Sfeerimpressie Ticket to Ibiza

Zalenoverzicht

Wij bieden ruimte voor verschillende evenementen en bijeenkomsten met daarbij behorende voorzieningen, zoals:

  • Ruim voldoende en gratis parkeren bij de deur;
  • Hightech audiovisuele apparatuur en communicatiemiddelen;
  • Draadloos internet;
  • Stroomvoorzieningen;
  • Meetingrooms, ingericht in de opstelling die u wenst.

Hieronder een overzicht van alle zalen die u bij Hangar01 kunt boeken.

Brasserie

Capaciteit: maximaal 100 personen

De brasserie van Hangar01 ademt het gevoel van een restaurant. Hierdoor is de ruimte zeer geschikt voor diners. Maar zeker ook voor meetings en andere zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast zorgen de openslaande deuren voor een verlening van het terras.

Lounge

Capaciteit: maximaal 40 personen

De lounge van Hangar01 heeft ruimte voor maximaal 40 personen. Wilt u het wat intiemer houden, dan is de lounge zeker iets voor u! Mag het toch wat ruimer? De brasserie en Hangar liggen direct aan de lounge vast, dus de perfecte tussenruimte voor grotere evenementen. De lounge bevat een eigen bar en entree.

Hangar

Capaciteit: maximaal 400 personen

De Hangar van Hangar01 is een multi inzetbare ruimte, van plenair tot feestzaal en van beurs tot groot diner. Wilt u de dag of avond over meerdere gedeeltes spreiden, dan kunt u ervoor kiezen om de brasserie en lounge erbij te betrekken. Buiten kan er door middel van een stretchtent een extra gedeelte gecreëerd worden.

Hangar02

Capaciteit: maximaal 600 personen

De Hangar02 is alleen te boeken als er ook van de Hangar gebruik gemaakt wordt. Heeft u bijvoorbeeld een congress of feestavond? Dan is Hangar02 een mooie toevoeging, zo kunnen de twee verschillende ruimtes afzondelijk van elkaar gebruikt worden voor een plenair gedeelte of diner ruimte.